Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Kasım 2010 Salı

Neler yapacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde deprem devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcısı Ferda Eser’in de yetkileri alındı ve Büyükşehir Kütüphanesi’nde çalışmasına karar verildi. Bu karar Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından bizzat mektup ile Ferda Eser’e iletildi.

Ferda Eser’in bu mektuba bir yanıtı olmuştur sanırım. Devlet terbiyesi alan birinin verebileceği yanıtı tahmin ediyorum.
Bundan sonra da büyükşehirde sular durulmayacak.
Genel Sekreter Ersu Hızır’ın mahkemesi sona erecek ve büyük bir olasılık ile mahkeme göreve iade verecek.
Ferda Eser geriye dönüş için mahkemeye başvuracak. O da son çerçevede geriye dönüş vizesini alacak.
Birol Soylu, “Biz bu yemeği yedik” diyerek dolaşmaya devam edecek.
Bendeniz burada yazmayı sürdürecek, sizleri tüm gelişmelerden bilgilendireceğim.
Peki, Aziz Kocaoğlu ne yapacak?
Onun da yapacağı işler var tabii ki…
1 – Aliağa – Menderes hattının açılışını geciktirdikçe, geciktirecek.
2 – Hatay Metrosu’nun bir gün biteceğini vurgulayacak. Ancak bunun hangi yüzyılda olacağı konusunda bir netleştirmede bulunmayacak.
3 – Fuar alanının Gaziemir’e taşınacağı konusunu işlemeye devam edecek, ama bu konuda yapılan yatırımın geldiği aşamayı hiç vurgulamayacak.
4 – Her yağmur sonrası ortaya çıkan trafik keşmekeşi için “Kardeşim, bir gün de işinize geç gidin, n’olacak” demeye devam edecek.
5 – Aşırı yağış zamanında İZSU ve İZBETON genel müdürlerini destek için telefonla saraya çağıracak, ancak hiçbirinin cep telefonlarına ulaşamayacak.
6 – Sel baskınından 3 saat sonra suyun tahliyesi için büyükşehirden arabalar gönderecek.
7 – Yükseliş’te toplantılar düzenleyecek, kentin ne kadar güzel yönetildiği konusunda kendisine verilen brifingleri dinleyecek.
8 – Yeni atadığı bürokratları beğenmeyecek, yerlerine yenilerini atayacak. Sonra da “yeniden yapılanıyoruz. Ekibimi oluşturmaya çalışıyorum” diyecek. “Aradan 6 yıl geçti, hala mı kadronu oluşturmaya çalışıyorsun” eleştirilerine kulağını tıkayıp yanıt bile vermeyecek.

NOT 1: Bugün CHP Parti Meclisi’nin alacağı karar çok önemli. Partide yaşanan tartışmaların geleceği noktayı da gösterecek bu karar…

NOT 2: Deniz Baykal Cuma günü İzmir’de. Bakalım kimler kendisi ile görüşecek, kimler “Trabzon’daki toplantı çok önemli mutlaka gitmeliyim” diyerek aradan sıyrılmaya çalışacak?

NOT 3: Havaya girmeye başlıyoruz. Yeni yapılanmamız nedeniyle bizleri arayarak tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.
 
PAUSE HABER: 02 - 11 - 1010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder