Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Haziran 2008 Çarşamba

Kocaoğlu’na sorular

Uzun zamandır karşılaşmadık Aziz Kocaoğlu ile… Bir vesile olmasa karşılaşacağımız da yok zaten. Bunu dert etmiyorum açıkçası.
Bir gün karşılaşırsak, bazı sorulara yanıt vermesini isteyeceğim.
1 – CHP İzmir eski İl Başkanı Alaattin Yüksel ile ters düştüğünüz dedikoduları almış yürümüş. Bu doğru mu?
2 – Aniden sinirlendiğiniz herkes tarafından malum. Bunun nedeni fizyolojik mi yoksa psikolojik mi?
3 – O kadar adamla kavga ettiniz, eleştirilerde bulundunuz. Ancak birkaç gün sonra medya önünde öpüşüp koklaşmaktan geri kalmadınız. Sizce bu tavrınız politik olarak etik mi?
4 – Deniz Baykal ile aranız nasıl? Geçmişte yaşanan olayları dikkate aldığımızda Baykal’ın sırtınızı okşamasından çekinmiyor musunuz?
5 – CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile aranızı düzelttiğiniz söyleniyor. Bu doğru mu?
6 – Yeniden aday gösterileceğinize gerçekten inanıyor musunuz?
7 – Büyük projeniz Homeros Vadisi’ni çok mu beğeniyorsunuz?
8 – Her kentte alt geçit çalışmaları 3 ayda bitirilirken, bu çalışmaların sadece İzmir’de 7–8 ayı bulması, sadece kentin özelliğinden mi kaynaklanıyor?
9 – Çeşme’de aradığınızı buldunuz mu?
10 – Metroda durum ne? Çalışmalara baktığımızda hatların seçime kadar yetişmeyeceği görüşü ağırlık kazanıyor. Metronun bu duruma gelmesinde sizin hatanız var mı?
11 – Kâinat Güzeli yarışmasına katılacak olan bir güzel neden sizi ziyaret eder? Bu görüşmede neler konuşulur? Yoksa fikir almak için ona da “Bu İzmir’den ne olur” sorusu sordunuz mu?
12 – Toplumun sizi sadece “dürüst” başkan olarak tanımlamasından rahatsız olmuyor musunuz? Dürüstlük insani bir olgu… Kendinizin bu tanımlama dışında hangi özelliğiniz ile öne çıkmasını isterseniz.
13 – Sürekli gazetecilere yemek vermeniz, onları çok sevdiğiniz anlamına mı geliyor? Yoksa siz de Deniz Baykal taktiği gibi sadece sırt okşamakla mı idare ediyorsunuz?
14 – Önümüzdeki dönemde İTO seçimleri konusunda aktif olmayı düşünüyor musunuz? Yoksa “Ben sadece pasif olmayı tercih ederim” mi diyorsunuz?
15 – Hasan Tahsin ile küsmeniz gerçek bir nedene mi dayanıyor? Yoksa bu küsme eylemi tamamen “konjoktürel” mi?
16 –İzmir CHP’nin patronu kim? Siz misiniz, il başkanı mı, yoksa ilçe başkanları mı?
17 – Hakan Tartan ile Mehmet Ali Susam’ın adaylık turlarından rahatsız oluyor musunuz?
18 – Metropol belediye başkanlarını neden sevmiyorsunuz? Onları yetersiz mi buluyorsunuz?

NOT 1: 100 ünlü Türk büyüğünden biri olan Hasan Tahsin’in bu gece yine bir partiye katılacağı duyumları ulaştı. Hem de İsviçre’yi hatırlatan yabancı isimli bir partiye katılacakmış Hasan Tahsin. Yarın mutlaka öğreniriz.

NOT 2: Ümit Yaldız’ın da aynı partide olacağını dikkate aldığımızda bu partinin daha çok magazin ağırlıklı olacağı belirtiliyor.

YENİGÜN 11 - 06 - 2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder