Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Nisan 2011 Pazar

Milli piyango saati

CHP’de siyaset tam gaz…

Aday adayları hem umutlu, hem umutsuz…
Umutlu oldukları nokta milli piyango biletlerinin ceplerinde olması…
Kimbilir, belki de bu kez ikramiye kendilerine çıkabilir…
Haklılar da…
Deniz Baykal ve Önder Sav dönemi olsa idi, liste konusunda karar verecek olan bu isimler partiyi ve adayları iyi tanıdıkları için liste yapmakta zorlanmazlardı.
Ancak şimdi durum öyle değil…
Herkes, “Yenilik var… Belki bana da bir şans düşer” diye kuyruğa girdi.
Aslında haklılar da…
Kimin nasıl seçileceği belli değil… Kimleri kimin desteklediği de…
Ancak görülen o ki, Kılıçdaroğlu – Tekin ikilisi, çok güvendikleri isimlerin verdikleri bilgiler ile hareket edecek ve bu isimleri saptayacaklar.
Sonuçta ortaya çorba mı çıkar, yoksa gerçekten iyi bir liste mi belli değil…
Bu nedenle herkes 11 Nisan’a kadar umut taşıyor.
Kimi özgeçmişini öne çıkarıyor, kimi ilişkilerini… Bazıları alt kimliklerini, bazıları ise partideki geçmişini… Akraba ilişkilerini kullananlar da var tabii ki…
Bir umut pazarıdır gidiyor…
12 Nisan günü herşey netleşecek.
O gün kimin neden listelere girdiği daha net belli olacak…

NOT 1: Yeni gazetemizin şekli şemali belirlenmeye başlandı. Mayıs ayı sonlarına doğru bayilerinizde bulabileceğiniz yeni gazetenin kette ve bölgede ses getireceğine inancım tam. Şimdi herkesten bu gazetenin ismi konusunda destek istiyorum.


NOT 2: Coşkun Yolgörmez’i çok yakından tanırdım… Siyaset konusunda uzun telefon görüşmeleri yapar, İTO’daki EBSO’daki gelişmeleri değerlendirirdik. Genç yaşta aramızdan ayrılması beni derinden etkiledi. Onu hep gülerken, espirileri ile hatırlayacağız…

NOT 3: Ekim 2009 yılından itibaren iki kız öğrenciye burs veren İZİMDER, burs havuzundan daha çok öğrencinin faydalanması usta sanatçı Alpay’ın katkılarıyla yemekli bir gece düzenliyor. 10 Nisan Pazar günü Louca Bar’da yapılacak yemeğin biletleri 100 lira… Ayrıntılı bilgiyi, izimder@izimder.orgBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ve izimder@gmail.comBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adlı maillerden alabilirsiniz.

NOT 4: İzmir Büyükşehir Belediyesi verdiği ilanlar ile son 7 yıl yaptıklarını anlatıyor. Bakıyorum büyük kısmı ilk dönemin eserleri. Büyük kısmı da Piriştina’nın projeleri… Son dönemde biten var mı? Yok… İnsanı sarsacak bir yeni bir adım var mı? Yok… Bildiğiniz gibi… Eski tas, eski hamam…

NOT 5: Karşıyaka ve Bayraklı belediye başkanlarının kendi dönemlerini anlatan yıllık toplantıları daha doyurucu idi. Hasan Karabağ’ın, Aziz Kocaoğlu’na yönelik eleştirileri ise görülmeye değerdi.

PAUSE HABER: 03 - 04 - 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder